7.12.2013 г., 14:40 ч.  

Потръпвам! 

  Поезия » Любовна
447 0 1

Потръпвам!

Виж!.. Пороен сняг вали
над заклинания и вери!
Дохождат мисли и мъгли
сред необятните предели.

Романтика. Любов. Мечти.
Снега превръща се в балада!
Луната шеметно блести
във танца див на снегопада.

Потръпвам аз.Потръпваш ти.
Любов, желана! Смела! Дръзка!
Звезда сред чисти ширини,
която обич в необята пръска.

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??