Потърсих се отвътре...
Защо ли? Не разбрах!
Потърсих се във утре,
във вчера се видях.
Потърсих се отново,
но пепел там открих!
Отроних тъжно слово
и тих се примирих.
Потърсих се, потърсих...
И там не се открих.
С пепел се поръсих!
Нима съм още жив?
© Хари Спасов Всички права запазени