4.12.2011 г., 23:44 ч.

Потъвай в очите ми 

  Поезия » Любовна
567 0 1
Потъвай в очите ми - все по-дълбоко…
дори и малко да боли.
Слушай гласа ми - той ще те води.
Остани в тях ... остани!

Докосвай душата ми с парещи пръсти,
стопи  я в пламък от твоето сърце.
Толкова дълго те чаках !
Подслони сърцето ми в своите ръце.

Само за миг поспри в съня ми.
Знам утре деня  ще е хладен и сив.
Макар и илюзия да си - пак спираш дъха ми.
Сън си ти... спомен красив.

© Луна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??