Милувките ми...
слънчеви глухарчета,
завихрени от влюбени течения,
ефирно носят се
с пулсираща виталност,
над морските вълни на изгрева.
И стичат се,
по устните се стичат мамещо,
безмълвно парещи. До лудост.
Потъват,
потъват във греха на залеза
в дъха ти...
зажаднял за чудо.
© Дочка Г Всички права запазени