29.09.2009 г., 11:39 ч.

Повече, отколкото можеш да си представиш... 

  Поезия » Еротична
832 0 1

Повече, отколкото
можеш да си представиш...
копнея да ме целуваш и галиш.

По-силно, отколкото
се страхуваш...
искам в мен да се влюбиш.

По-смело
от най-непостижимата мечта
да ме следваш в любовта...

Попитай ме каквото поискаш
за тази обич,
дето ни събира и разделя...

защо все се връщаме към нея,
ожесточено се желаем,
а със сърцата си играем -
повече, отколкото
можеш да си представиш! 

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??