==================
Повей плах
милувка кратка
любов
със вкус на светлина
Красива нощ
свалена маска
премрежен поглед
… послеслов
цигара
пламъче
… и бездна
и мъртви чувства
… пустота.
летящо време
ураганно
и спомен чезнещ в мараня.