Mar 11, 2016, 11:06 PM

Повей 

  Poetry » Love
675 0 3

==================

Повей плах

милувка кратка

любов

със вкус на светлина

 

Красива нощ

свалена маска

премрежен поглед

… послеслов

 

цигара

пламъче

… и бездна

и мъртви чувства

… пустота.

 

летящо време

ураганно

и спомен чезнещ в мараня.

© Iv All rights reserved.

Не знам какво е това, може да е нещо, което съм прочел някъде... или сънувал, а после сглобил и допълнил (малко).

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??