9.07.2009 г., 21:48 ч.

Повикай ме... 

  Поезия » Любовна
1013 0 33

                                Повикай ме...
  

                                           "Не се ли умори, Душа, като куче
                                             все по старата диря да тичаш?
                                             Не си потребна вече никому!

                                            "Може - каза тя – някога да ме повика,
                                             ако няма кой да го обича...”  - Станка Пенчева

Повикай ме, когато ден унил,
през теб премине като облак черен...
Каторга за Душата ми...? Бесило...?
Светеца в теб, аз знам, че ще намеря...

Повикай ме – зарових в угарта -
останките от прежни покушения...
Единствено надскочили смъртта
са незавършени любови и сражения...

Повикай ме...! Като вълна
в нозете ти разпенена ще легна...
Разбита от отсрещната скала
на капки обич... сол... Да съм потребна...!


© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??