28.04.2011 г., 11:59 ч.

Повторения 

  Поезия » Философска
493 0 2

Непредсказуем животът е -

както преди.

                        Но усещам,

                        в душата му нещо се къса!

- настръхнал от ревност е...

- гордостта го разкъсва...

                        Как да моля "Почакай миг!"?

                        Как да викна "Поспри!"?

Ако все още има животът цена,

нека вярваме в него,

                        без да се вричаме,

                        без да се питаме дали и докога

ще живеем с любов

и ще обичаме!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??