2.11.2004 г., 11:09 ч.

Повторна грешка 

  Поезия
1887 0 1
Защо не искам да те виждам,
а сълзи се стичат, щом сетя се за тебе аз?
Защото толкоз те обичам,
че на всичко съм готова в този час?
А ти не искаш мен, нали?!
Обичаш другата. Да, зная!
Мене чак душата ме боли
и в страдание за теб мечтая...
С кои очи да те погледна вече
след поредния скандал отдалечени?
Поредната сълза се стече...
Решихме вечно да сме разделени.

© Яна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??