29.12.2008 г., 15:55 ч.

Повярвах 

  Поезия » Любовна
874 0 28
 

Повярвах 

 

 

Не вярвах,

в новата любов,

но факт е -

наскоро я срещнах.

Изненадах се,

не бях готов

и като че ли

пред нея се стреснах.

 

 

 

Бях забравил

за словата красиви

и не помнех

ласка какво е.

Но днес очите ми

греят щастливи

и вярвам -

Обич това е!

 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??