30.12.2009 г., 22:48 ч.

Поздрав за всички 

  Поезия » Друга
605 0 13

 

2010

 

Щедра нека бъде!

Аз ви пожелавам

Сила, крепкост, вяра –

Това на всеки трябва.

Любов нека има

И радост голяма!

Всички да сме здрави,

А болест да няма.

Нека да е плодна

От старта до края,

Ведра и успешна –

Аз ви го желая!

Глад, война да няма!

Очакваме всички

Да сме по-честити

И пълен с парички

Нека ни е джобът!

А наздраве!!!

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??