16.08.2009 г., 17:59 ч.

Поздрав за всички с името Мария! 

  Поезия
3015 0 2

Поздрав за всички с името Мария!

Със свещенно име си Мария,
нека поздрав днес  да лети!
И пребъдвай здрава, жива,
сбъдвай твоите мечти!
Нека Дева те закриля,
с много обич, благодат!
И душа да бъде цвете
да краси със своя аромат!

  

(макар и със закъснение,с много, много обич! )

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??