6.04.2005 г., 23:14 ч.

Познах те 

  Поезия
1144 0 3
Познах те сред пътеките безкрайни
във спомена на вечна самота
и влюбих се във теб самата
познала те съдбата... усетила страха.

Макар и неразбрана  за повечето хора,
стоиш и чакаш в мирните поля....
Отмаря  си сама... тя дебнеща с подкова
... обляна във лъчи на  любовта.

Стоиш и чакаш с капка от отрова
стоиш и чакаш своята съдба...
развяла се в простора
платила си залога....

-Обичам те!
-Обичай ме!

-Ела със мен...
на някоя звезда !

© Диан Гочев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??