8.11.2007 г., 8:39 ч.

Познах те... 

  Поезия » Любовна
1153 0 14

Познах те... Както никога красив,

надвиснал си над мен като стихия,

събудена от вятъра игрив

с ръцете твои - пясъчна магия.

Поисках те... Както преди...

Да ме разкъсаш с устни, безпощадно,

да ме убиваш нежно със очи,

да ме опиваш и още да съм жадна.

Проклех те някога... Сега

си искам клетвата обратно.

 На твоята любов със две лица

оставам пленница смирена. Безвъзвратно.

© Ивелина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??