24.07.2007 г., 23:57 ч.

Позволи ми 

  Поезия
616 0 8


С мисълта си

плахо те докосвам -

усещам душата ти,

свита на кълбо,

а сърцето

там,

вътре,

болезнено тупти.

Защо?

Заключил си го -

на разума

искаш

да го подчиниш

и то кърви...


Да го отключа

позволи.


Към залеза

глава недей обръща -

при мен,

към изгрева

тръгни!



© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??