3.02.2016 г., 21:53 ч.

Позволявам си 

  Поезия
419 0 2

Позволявам си да съм щастлива.

Край! Реших го официално.

Ще бъда цветна, щура, позитивна,

без почивка .. непрестанно.

Ще бъда силната и слабата,

онази, дето смее се и плаче едновременно.

За Бога! Няма да ме видиш паднала,

преживях те .. мина ми със времето.

Ще си танцувам без мелодия.
Ще се усмихвам на непознати.
Ще гоня някоя невъзможна теория.

Със сто и двадесет ще карам колата си.
Ще флиртувам неприлично.
Ще погълна хиляда калории.
Ще се напия с уиски - за мен нетипично.

Ще се вкарам в луди "истории".
Ще обичам истински - до болка.
Ще благодаря на семейството си,

че са с мен в успехи и в тревоги.

(Рядко благодарим гласно, уви)

Ще бъда всичко, което
не си позволих, когато бях с теб.
Вече е друго, закърпих сърцето.
Нова глава отварям от днес!

Ще си позволя да съм щастлива.

Промените са, казват, за добро.

Свободна съм .. това ми стига.
Започвам - три, две, едно...

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??