30.11.2018 г., 22:52 ч.

Прах и мъка, и пепел 

  Поезия » Бели стихове
1145 3 3

Ти.

Си от онези мъже - 

сладки като мед, горчат като отрова,

ти - 

незабравим, обожаван, но и мразен,

ти - 

неустоим, отблъскващ, толкова красив...

Очите ти - 

зоват, убиват, заповядват,

очите ти -

небе през август с усмивка в океана.

Подчиняваш

и

ядосваш, побъркваш, оставяш следи,

и

се впиваш, оставаш, захапваш...

Ти.

Спомен, любов и шепот.

Ти - 

прах и мъка, и пепел...

30.11.2018

 

 

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

На Ч.Н.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??