31.08.2007 г., 22:40 ч.

ПРАШИНКАТА 

  Поезия
670 0 14
 !

 

ПРАШИНКАТА


Една прашинка самородно злато

попадна в атмосфера непозната.

И щом откри вратичката, веднага

навън като подплашена избяга.

Не знаеше, че мъничката мида

край нея бисер щеше да иззида.

Едничък бисер, равен на стотина -

сърце от злато, скрито в раковина!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??