18.12.2007 г., 8:50 ч.

Правих любов с теб 

  Поезия
1110 0 6

В предела на душата си те срещнах,

правих там любов със теб.

Пределът превърна се във огън,

запомних твоя силует.

 

Отдавна с тебе исках да се любя,

да усетя истинска любов,

страх ме бе да не се погубя,

докато усетиш се готов.

 

И в мечтите, и наяве

правих аз любов със теб.

Сега не искам и да си помисля

за някой друг след теб!!!

 

 

© Алина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??