Ако искаш ръката ти от чистота да заблести,
това е лесно и възможно.
Просто кърпата на топка не прави.
Знай че не е никак сложно.
В гънките и мокри нещо скоро ще замърда.
Нов бацил ще се роди.
Не след дълго на ръката ти ще се намърда,
и ще почне да смърди.
© Юрий Радулов Всички права запазени