8.10.2007 г., 16:15 ч.

Празна стая 

  Поезия
896 0 4

Стоиш пред мен,

така студен…

Някак си усамотен.

Гледаш моите очи,

изричаш милиони лъжи,

а очите се пълнят с кървави сълзи…

Вече не вярвам в нищо…

Не вярвам, че всичко ще се оправи

и че любовта ще се забрави…

Момче, ти си вътре в мен,

а сега тежък е всеки нов ден…

Вървя…

не спирам…

Малко по-малко умирам…

Поглеждам в очите ти…

В тях има само лъжи…

Как можа?!

Как успя…

Как нарани моята душа…

Как с безмълвие уби сърцето,

а с усмивка ме прати на небето?!

Как?!

Боли..

Болката е непоносима,

така неутешима…

Продължавам напред…

Уморена съм…

Уморена, от живота,

от любовта…

Уморена съм, искам да заспя,

И в съня да намеря пурпурни поля…

За да мога да продължа!!!

Да намеря сили…

И да забравя времената какви са били…

За миг изчезваш,

няма те…

Пред мен има само една врата…

Врата, мрачна, черна,

Така далечна…

Достигам я…

И влизам тихо,

в празна стая,

стая, пълна със тъмнина и тишина…

И искам бавно да сложа края,

края на живота и на любовта!

Думите така ненужни падат като перце,

Те само нараняват моето малко сърчице!

Сърчице, тъй малко,

а изпълнено със болка, гняв и самота…

Сърчице разбито на парченца черни,

пилеещи се по земята като перли…

Ти ме нарани…

Да, ти ме уби…

Не искай да ти простя…

Какъв е този живот,

защо е толкова жесток?!

Преплитат се въпросите,

създадени от проблемите...

Чувствам се като паднал ангел от небето,

като детето,

като увяхнала роза, убола сърцето…

Дните минават,

а аз ще остана в тази тъмна стая,

докато най-сетне дойде края!!!

 

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Знам всичко ще се оправи...Но за момента е така...Боли, но ще спре...Нали "за всеки влак си има пътници". Много се радвам, че ви харесва
  • Много си млада ,за да мислиш за тези неща ,млада си ,за да таиш толкова болка в себе си!Знам ,че понякога (даже доста често)човек се чувства сам и изоставен от целия свят и е хубаво ,че този красив стих е факт ,но винаги има изход от пропастта!Дерзай ,не терзай душата си излишно-много боли!Знам!
  • Много красиво!И все пак наистина,намери доброто край теб!Поздрав!
  • Няма край, мило момиче, животът тепърва започва за теб! Усмихни се, облечи любимата си дреха и погледни колко красота има около теб!
Предложения
: ??:??