8.12.2009 г., 22:58 ч.

Празна стая 

  Поезия
647 0 0

Празна стая, пълна с мечти,

спомен трепетен звъни,

ека между замлъкнали ъгли

и сенки, невидени от проплакали очи!

 

Тая стая тиха е сега,

ала тишината много стене.

От тук нанизали са миговете

секундите на твоя смях

и първата ти страст -

розата на твоя грях!

 

А тая роза с кървави листа

изпива в себе младостта.

Низ хаоса злокобни

ще повехне с красота.

 

...

 

"Люби ме! -

с тия думи те зова,

а те... безпощадно са отровни!

© Гергана Данаилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??