Празна стая, пълна с мечти,
спомен трепетен звъни,
ека между замлъкнали ъгли
и сенки, невидени от проплакали очи!
Тая стая тиха е сега,
ала тишината много стене.
От тук нанизали са миговете
секундите на твоя смях
и първата ти страст -
розата на твоя грях!
А тая роза с кървави листа
изпива в себе младостта.
Низ хаоса злокобни
ще повехне с красота.
...
"Люби ме! -
с тия думи те зова,
а те... безпощадно са отровни!
© Гергана Данаилова All rights reserved.