14.02.2008 г., 22:11 ч.

Празни редове 

  Поезия » Любовна
686 0 3

Мълчание...

Опитвам се да го изкажа,

но би намерило се само в празни редове.

И тишината,

отразяваща сивотата ми

в локва на паважа.

Може би въздишка...

И аз, и ти сме насаме.

Със себе си.

Мълчание,

от болка изкрещяно,

издълбано тъй навътре в мен.

Подпалено, угаснало и невидяно.

Обречено на моето страдание.

Мълчание!

Описано във празни редове,

но недостатъчно са празни,

за да опишат мен без теб.

© Мая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??