Летище.Терминал. Любов
и среща на сърцата.
Целувки. Куфар и цветя.
Вечеря във кревата....
Пазар. Подаръци. Вино.
Елха. Гирлянди. Пламък.
Камина. Счупен телефон
и ревност като камък.
Оркестър. Ресторант. Купон.
Притиснати във мрака.
И вана. Аромати. Купидон.
Емоцията не чака!
Полет. Клетви и сълзи.
Момчето заминава.
Свободна! Приятели, мечти.
Животът... продължава...
© Nina Toshich Всички права запазени