21.12.2012 г., 11:59 ч.

Празнично 

  Поезия » Друга
484 0 4

до Дядо Коледа

 

На Коледа, в най-святата ни нощ,

приседнали на пъстрата трапеза,

в магията на празник светъл, с пълен кош,

ще ни дариш с усмивки и надежда.

 

Сега почивай, че годинките са много!

Събирай сили, дълъг път ще извървиш!

А като дойдеш, поседни на топло,

ще ти налея топъл чай, за да се подкрепиш.

 

Написах ти и аз писмо със снежни рими -

при мен долитат в празничната зима.

Ти само чантичка с усмивки донеси ми,

да имам и през идната година.

 

Пораснала съм и отдавна съм голяма,

но вярвам в теб - ти вършиш добрини.

Домът ми грее с празнична премяна,

но с теб дори сърце ще има, ще тупти.

 

Обичам радостни и позитивни хора,

щастливи греят с коледните поздравления.

Усмихват се, подвикват: "Нека весела е Коледа!",

те нека винаги да носят празнични вълнения!

 

 

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??