28.05.2013 г., 13:38 ч.

Празник 

  Поезия » Любовна
407 0 0

Моля, прочети ме!
Сърцето и душата.
Желая, усети ме!
Докосват се телата.

Намирам те у мен,
празник постоянен.
Прекрасен всеки ден,
от любовта захранен.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??