27.11.2011 г., 19:17 ч.

Празник 

  Поезия » Друга
364 0 0

                                              Щастийце мое, где си сега,                                                                                                         дълго те търсих по света.                                                                                                               Щастийце мое, где си сега -                                                                                                няма те и у дома.                                                                                                                                                                                                                                                       Къща празна без светлина,                                                                                                щастийце мое, ела си у дома,                                                                                                          стопли къщата празна,                                                                                                                    дай ù светлина.                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Щастийце мое, върни се у дома,                                                                                                               щастийце мое, празник е сега,                                                                                                                 теб те няма и аз съм сама.                                                                                    

© Снежана Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??