18.07.2014 г., 10:56 ч.

Празник 

  Поезия
444 0 10

Дочаках те.

Допях те.

Дотанцувах те.

Сега стоя -

притихнала и вечна.

И гледам как

животът в теб

празнува.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??