Jul 18, 2014, 10:56 AM

Празник 

  Poetry
445 0 10

Дочаках те.

Допях те.

Дотанцувах те.

Сега стоя -

притихнала и вечна.

И гледам как

животът в теб

празнува.

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??