22.04.2010 г., 21:42 ч.

Празник 

  Поезия » Философска
426 0 0


                                                             Празник

 

 

 

 

                                   Празник наближава и всички са нетърпеливи, 
                                   мечтаят си за маса, отрупана със вкусотии. 
                                   Тогава хората са по-щастливи, 
                                   с лица усмихнати и деца обичливи.


                                   Вълнението за предстоящото събитие 
                                   създава хора с фантазия в развитие. 
                                   Но малко от празнуващите правят откритие. 
                                   Празникът - събира всички под едно битие. 

                                    
                                   Важно е не как го празнуваш, а с кого.
                                   Дали ще си щастлив е важно много. 
                                   Символът на празника е радост, 
                                   донасяща на всички сладост. 

© Бистра Окереке Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??