Празник
Празник наближава и всички са нетърпеливи,
мечтаят си за маса, отрупана със вкусотии.
Тогава хората са по-щастливи,
с лица усмихнати и деца обичливи.
Вълнението за предстоящото събитие
създава хора с фантазия в развитие.
Но малко от празнуващите правят откритие.
Празникът - събира всички под едно битие.
Важно е не как го празнуваш, а с кого.
Дали ще си щастлив е важно много.
Символът на празника е радост,
донасяща на всички сладост.
© Бистра Окереке Все права защищены