Стана тя каквато стана
на познатия адрес:
Ще почерпя в Горна Баня
всеки, който дойде днес.
Ще изровя два буркана
пълни с евро и сребро.
И ще купя с тях сметана
и кашончета с Мерло.
Ще разпаля две камини,
много свещи ще горят.
Ще поръчам - балерини
с танци да ни веселят.
Ще празнуваме до късно,
до мъглата на зори.
Краят, аз ще му отпусна!
Внучка, днес ми се роди!
Юри
Йовев
Ноември
2021 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени