Греят на лицето
две звезди засмени.
Аленото цвете-
бузките червени.
Вирна си нослето,
нещо негодува,
а след час със бати
вече ще празнува...
Бялата покривка,
тортата, свещички
Галка е красива!-
нея гледат всички.
Двамата със батко
танц след танц танцуват
и със торта сладко
бузките издуват!
04.06.2016г.
ДИЯНА МИХАЙЛОВА
гр.Шумен
© Дияна Всички права запазени