13.02.2010 г., 11:42 ч.

Празникът на любовта 

  Поезия
706 0 0

Искрящо вино в кристални чаши,

лъч лунна светлина,

а на пода до камината

две влюбени сърца.

 

Очите им блестят от щастие вълшебно,

между прегръдките красиви думи тихо си шептят.

А Купидон над тях със нежност

посипва своя звезден прах.

 

О, нека празникът на любовта

за тях да бъде вечен.

Не само днес, не само в този час.

Дори през бури двамата да крачат

и винаги да вярват в любовта.

 

 

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ГО ПРОЧЕТАТ. Много усмивки и споделена любов!!!

 

© Звезделина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??