25.03.2009 г., 12:59 ч.

Празно е... 

  Поезия
494 0 2

Празно е...

 

 

 

Празно е… а вътре в мен крещи.
Пареща болка ме убива.
Потънаха ли онез мечти,
които ме правеха щастлива?

Начина, по който ме боли,
най-непоносимият сега,
не ми позволява дори
да капне макар една сълза.

А празнината тихо стене.
В тъмнината треперя от страх.
Нима повали ме и мене
любов, обсипана с прах?

Сгреших ли като ти се доверих?
Аз ли бях глупава отново?
А може би към теб се промених?
Да! За теб на всичко съм готова!


 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??