31.03.2020 г., 17:08 ч.

Празнота 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
502 1 0

Прибирам се.

Прозорецът беше отворен.

Няма червено вино.

Беше свършило отдавна.

Не искам да купувам повече. 

Розите ми не увяхват,

а тръните, на които се бода всеки ден,

стават все по-остри.

Не ме боли вече,

но от това боли най-много.

Върни се, моля.

Какво е любов? Кажи ми. 

Покажи ми.

© Мария Асъмова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??