Mar 31, 2020, 5:08 PM

Празнота 

  Poetry » Love, Phylosophy, Free verse
501 1 0

Прибирам се.

Прозорецът беше отворен.

Няма червено вино.

Беше свършило отдавна.

Не искам да купувам повече. 

Розите ми не увяхват,

а тръните, на които се бода всеки ден,

стават все по-остри.

Не ме боли вече,

но от това боли най-много.

Върни се, моля.

Какво е любов? Кажи ми. 

Покажи ми.

© Мария Асъмова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??