29.09.2009 г., 19:25 ч.

Пре- 

  Поезия » Друга
565 0 11

 

 

 

 

 

днес препуших

премислих

прекрачих

препъването

пресъздадох

прекрасна тъга

преинсталирах

две три чувства

премерих

материалния спазъм

превзех къс луна

прераздадох се

и прелях

в тишина

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??