1.03.2006 г., 21:38 ч.

Преболях те... 

  Поезия
716 0 2
Сбогувах се с теб, моя обич единствена,
дъждът разпиля те в душата ми,
толкова пъти бях се заричала,
да захвърля спомена нейде в сълзата си.

Често се взирах в звездите в небето,
на тях да прошепна моето сбогом,
и да дам покой на сърцето, което
още съзира очите ти в края на тъмния пролом.

Сбогувах се, а пак те сънувам там сред поляните,
обагрен в късна есенна пролет,
и сякаш с усмивка отново ми спомняш,
че без теб невъзможен е полет...

Преболях те...както вълната напуска морето...
сред всички поредни, това е последното сбогом.
Преболях те, а оставих да вярва сърцето,
че иска друг да го чака в края на тъмния пролом...

© Ана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми!!! /6/
  • МНОГО СИЛНО ВЪЗДЕЙСТВАЩО И ИСТИНСКО!БРАВО!
Предложения
: ??:??