25.07.2019 г., 13:18 ч.

Прецакан 

  Поезия » Хумористична
679 0 1

Щом паричките си дал,

чакай ти провал !

Обещания големи,

липсват важни схеми,

няма туй, онуй, какво ли,

ходиш, питаш, все неволи,

а и времето лети

струпват се безброй беди...

..........................................

Що послушах Аз - Тогова,

който имах за Основа,

що се разделих с ума

и се пуснах под вода ?

.........................................

Знаех си - Проблем Голям !

Без пари - а само Срам !

Обицата за което,

ще ми тегне на Сърцето !...

 

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Обици като броеница... за това, за онова... о, докога? О, докога!

    Хареса ми!
Предложения
: ??:??