Щом паричките си дал,
чакай ти провал !
Обещания големи,
липсват важни схеми,
няма туй, онуй, какво ли,
ходиш, питаш, все неволи,
а и времето лети
струпват се безброй беди...
..........................................
Що послушах Аз - Тогова,
който имах за Основа,
що се разделих с ума
и се пуснах под вода ?
.........................................
Знаех си - Проблем Голям !
Без пари - а само Срам !
Обицата за което,
ще ми тегне на Сърцето !...
© Вал Герх All rights reserved.
Хареса ми!