20.04.2013 г., 18:00 ч.

Пречистена... 

  Поезия » Философска
707 0 2

От болката умислена

и тръгвам си пречистена...

Отърсих се от лоша тъга..

колко болка сърцето побра.

 

От детски плач наранена,

сърцето пробождано на две...

Е, как да цепи се на две...

едно дете от развод делено?!?

 

Един път болката опитах...

в сърцето детско я попих...

И с внука си изтръпнах,

и дълго тежки сълзи мих...

 

Отърсвам се от болка

и пиша през нощта...

Пречиствам мъката повторно

и гледам в идното сега...

 

12,04,2013

Варна - през нощта

 

 

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??