1.12.2012 г., 23:50 ч.

Пречистване 

  Поезия » Философска
355 0 1

Изхвърлих греховете си във огън,

изплаках мъката си пред вода -

вода, която огъня разпали

и прати пламък, който ме пожали!

Във пясък - своята изповед написах,

прахта написаното заличи,

морето го погълна и отнесе,

и в жертва - всяка моя дума се принесе... 

 

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??