18.06.2007 г., 9:48 ч.

Пречистване 

  Поезия
1073 0 6
 

Тя ще завърже двете ти ръце

със обещание за страшни, тъмни тайни,

а след това и твоите нозе -   

с въже от думи - сладки и омайни .


От гняв по вените ще засвисти,

пленена от магия мъжка сила,

а тя беса ти ще освободи,

защото е дори от теб  по-дива.


Вика ти със целувка ще изпий,

яда ти  нежно, с кротост ще  закърми,

а ти, познал най-светлите очи,

към себе си, по-чист, ще се завърнеш...

© Радостина Марчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??