28.10.2011 г., 21:20 ч.

Прецъфтяване 

  Поезия
519 0 4


Потопих се в душата ти.

В самотата ти давя се.

Не можах да отключа сърцето ти...


Но заключих и своето...

От страстта си отрекох се.

Няма болка изгаря и двама ни.


Сивотата на делника -

претопила желания,

коловози в душите чертае ни.


Миг от вечност жадувана,

празен спомен във дланите

се изтича през пясъчни истини...

     22.03.2011                 Bloom

© Веси Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??