Потопих се в душата ти.
В самотата ти давя се.
Не можах да отключа сърцето ти...
Но заключих и своето...
От страстта си отрекох се.
Няма болка изгаря и двама ни.
Сивотата на делника -
претопила желания,
коловози в душите чертае ни.
Миг от вечност жадувана,
празен спомен във дланите
се изтича през пясъчни истини...
22.03.2011 Bloom
© Веси Василева All rights reserved.
Веси,винаги ме стопляш с думите си! Гуш и от мен!