10.10.2017 г., 19:57 ч.

Пред мен е моят "Видов Ден" 

  Поезия » Философска
267 0 1

 

 

Стоя пред своя "Видов Ден".

Годините се навъртяха...

Събра се вече времето при мен

и перспективите ми спряха!

 

Огледам ли се от върха,

аз виждам свойта Панорама:

стеснил се е за мен света

и чакам още мелодрами.

 

Зад мен се влачат много дни

и Времето пред мен е в стачка.

Щом хвърля поглед отстрани,

със мене то не е във крачка.

 

Но аз го гледам възхитен,

че съм зает да правя крачки,

че имам още някой ден,

че мога още да побачкам!

 

Очаквам своя "Видов Ден".

Приготвям своите отчети!

Такъв е пътят и за мен

и отговорите – приети!

 

11.09.2017г. Драгойново

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??