26.07.2008 г., 8:53 ч.

Пред млъкналия компютър 

  Поезия » Любовна
821 0 5
Най-страшното време - когато компютърът млъква
и през пощата даже спам не тече.
Пак си сама, празна е цялата къща,
тъмнина сплита шал върху теб.

И си мислиш кого си ранила със думи
и защо той не те е разбрал;
как повтаря той в свойте връзки безумни
все един и същ карнавал.

И не ще да разчупи статуквото свято,
за него то е целият свят.
Нямаш право да искаш да бъде безумен!
ПриемИ, че просто е зрял!

А пък ти си готова да бъдеш различна,
Искаш с него да бъдеш жена
и се питаш: "Той би ли могъл да обича,
не за в бъдеще; тук и сега?"

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??